Stucadoorsbedrijf Boon doet verschillende werkzaamheden waarbij kwaliteit en goede service voorop staan. Wat kunnen wij voor u betekenen?


Gladpleisterwerk

Gladpleisterwerk is stucwerk met een zeer strakke afwerking. Deze afwerking komt zowel voor bij wanden als op plafonds en wordt handmatig aangebracht. Met behulp van een dunne laag gipsmortel worden wanden en/of plafonds spiegelglad gestuct en daarna zijn ze geschikt om te sausen/schilderen.

Schuur werk

Schuurwerk is een zeer fraaie, tijdloze eindafwerking voor wanden en plafonds. Hierbij wordt een structuur van zogenaamde ‘halve maantjes’ aangebracht. De basis van schuurwerk bestaat uit gips. Daarom is het niet afneembaar en enigszins gevoelig voor beschadiging. Schuurwerk wordt uitgevoerd in wit.

Raap werk

Het aanbrengen van dikke lagen stucwerk om de wanden recht te maken wanneer deze heel slecht zijn. Dit komt vaak voor in badkamers, toilet, keuken en oude woningen.

Sierpleister

De sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel. Deze combinatie staat garant voor een praktische afwerking en een solide structuur. De meest gebruikte sierpleister is Spachtelputz.

Latex spuiten

Het verfspuiten van latex of muurverf met behulp van een airless spuitmachine. Dit geeft een optimaal strak resultaat op wanden en plafonds. het rollen laat altijd structuur na, terwijl je daar met het verfspuiten van muurverf of latex geen last van hebt.

Sauswerk.

Aanbrengen van latex of muurverf door middel van een kwast en roller.

Lijsten en ornamenten

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen. Een ornamenten plafond brengt net dat beetje meer sfeer en warmte in uw woning. Zijn uw oude lijsten niet helemaal meer in orde?  Dan kunnen wij uw oude lijsten ook restaureren.

Momenteel zien we ook steeds vaker de platte plinten terugkomen. Deze is verkrijgbaar in een enkele versie of een moderne versie met dubbele plint. Wij maken deze helemaal zelf en kan door uzelf samengesteld worden.


Frescolori

Frescolori Stucpleister een uniek product op basis van 100% natuurkalk geeft uw wand een heel natuurlijke uitstraling. De gekozen korrelgrofte in combinatie met de gekozen applicatie leiden tot een heel bijzonder resultaat. Van Italiaans pleisterwerk tot stoere betonlook. Vanzelfsprekend in bijna iedere denkbare kleur. Van betonlook - tadelakt - stucco - beton cire of stone alles is mogelijk.


Tv-wand

Ook voor het weg werken van kabels en tv-ontvanger bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben de juiste oplossing gevonden. Wij kunnen een voorzet wand plaatsen, de tv inbouwen en als optie een sfeerhaard plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u een moderne strakke wand heeft en dat er geen kabels en ontvangers meer in het zicht liggen.